Reclame

The Lord's Prayer - Оче наш (Oče naš)

  • Artiest: The Lord's Prayer
  • Vertalingen: Transliteratie
Macedonisch/Romanization/ Transliteratie
A A

Оче наш (Oče naš)

Оче наш, кој си на небесата,
да се свети името Твое,
да дојде царството Твое,
да биде волјата Твоја,
како на небото, така и на земјата;
лебот наш насушен дај ни го денес
и прости ни ги долговите наши
како и ние што им ги проштеваме на нашите должници;
и не нѐ воведувај во искушение,
но избави нѐ од лукавиот.
Зашто Твое е Царството и Силата и Славата, во вечни векови.
Амин!
 
Toegevoed door Anna Elsa J.Anna Elsa J. op Woe, 11/09/2019 - 17:56
Bedankt!

 

Reclame
Video
Vertalingen van "Оче наш (Oče naš)"
Reacties