Reclame

Lose You to Love Me (Macedonisch vertaling)

  • Artiest: Selena Gomez
  • Nummer: Lose You to Love Me 36 vertalingen
  • Vertalingen: Napolitaans, Arabisch, Azeri, Bulgaars, Deens, Duits #1, #2, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Latijn, Macedonisch, Nederlands, Oekraïens, Perzisch, Roemeens #1, #2, #3, Russisch #1, #2, Servisch, Sicilian, Sloveens, Spaans #1, #2, Turks #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, Zweeds
  • Verzoeken: Basque (Modern, Batua), Litouws, Sardisch
Macedonisch vertalingMacedonisch
A A

Да те изгубам за да се сакам себеси

.
Ми го вети светот и паднав на тоа
Те ставив прв и го обожаваше тоа
Ги запали моите шуми
И ги остави да изгорат
Фалшираше во мојот рефрен
Зашто не беше твој
Видов знаци и ги игнорирав
Розовите наочари се искривени
Ја запали мојата цел
И ја остави да игори
Те палеше да повредуваш
Кога не беше твое, да
 
.
Секогаш одиме во тоа слепо
Морав да те изгубам за да се пронајдам себеси
Овој танц ме убиваше полека
Морав да те мразам за да се засакам себеси, да
 
.
За да се сакам, сакам, да
За да се сакам, сакам, да
За да се засакам, да
Морав да те мразам за да се засакам себеси, да
За да се сакам, сакам, да
За да се сакам, сакам, да
За да се засакам, да
Морав да те изгубам за да се засакам себеси
 
.
Дадов се мое и тие го знаат тоа
Ти ме спушти долу и сега се покажува
За два месеци нас не замени
Како да беше лесно
Направи да мислам дека заслужив
Во времето на заздравување, да
 
.
Секогаш одиме во тоа слепо
Морав да те изгубам за да се пронајдам себеси
Овој танц ме убиваше полека
Морав да те мразам за да се засакам себеси, да
 
.
За да се сакам, сакам, да
За да се сакам, сакам, да
За да се засакам, да
Морав да те мразам за да се засакам себеси, да
За да се сакам, сакам, да
За да се сакам, сакам, да
За да се засакам, да
Морав да те изгубам за да се засакам себеси
 
.
Ми го вети светот и паднав на тоа
Те ставив прв и го обожаваше тоа
Ги запали моите шуми
И ги остави да изгорат
Фалшираше во мојот рефрен
 
.
За да се сакам, сакам, да
За да се сакам, сакам, да
За да се засакам, да
Морав да те мразам за да се засакам себеси, да
За да се сакам, сакам, да
За да се сакам, сакам, да
За да се засакам, да
Морав да те изгубам за да се засакам себеси
За да се сакам, сакам, да
За да се сакам, сакам, да
За да се засакам, да
И сега ова поглавје е затворено
За да се сакам, сакам, да
За да се сакам, сакам, да
За да се засакам, да
И сега е збогум, збогум за нас
 
Toegevoed door Natalijaa17Natalijaa17 op Vrij, 25/10/2019 - 17:55
EngelsEngels

Lose You to Love Me

Reacties
ltlt    Woe, 06/11/2019 - 07:18

The source lyrics have been updated. Please review your translation.