Love Me Tonight (Albanees vertaling)

Albanees vertalingAlbanees
A A

Me duaj sonte

Me duaj sonte
E di që është vonë dhe me të vërtetë duhet të të lë vetëm
Por ti je e mirë të më mbash dhe unë ndiej një rrugë kaq të gjatë nga shtëpia
Po, e di që dashuria jonë është ende e re
Por premtoj se do të jetë e vërtetë
Të lutem më lër të qëndroj, mos më largo, oh jo jo
Ah, më thuaj e dashur që ke nevojë për mua
Thuaj që nuk do të më braktisësh, më duaj sonte
Më mbaj tani zemra më dhemb
Dhe derisa të agojë agimi, më duaj sonte
Diçka po digjet brenda
Diçka që nuk mund të mohohet
Nuk të lejoj të largohesh nga sytë e mi, i dashur, më duaj sonte
 
Kam pritur kaq gjatë që vajza e ëndrrave të mia të shfaqet
Dhe tani nuk mund ta besoj që ti vërtet je këtu
Këtu në krahët e mi ti je pjesë
Si mund të jetë e gabuar kjo ndjenjë
E dashur bëhu e sjellshme sepse kam humbur mendjen për ty
Ah, më thuaj  që ke nevojë për mua
Thuaj që nuk do të më braktisësh, oh më ke  dashur sonte
tani dhimbja është më e fortë
Nuk mund të pres një moment më shumë, më te dash ty sonte
Diçka po digjet brenda
Diçka që nuk mund të mohohet
Nuk të lejoj të largohesh nga sytë e mi, e dashur, më duaj sonte
Më lër të të dua zemër
Më lër të të dua zemër
Më lër të të dua sonte
Me duaj sonte
 
Bedankt!
Toegevoegd door Marenglen ArapiMarenglen Arapi op Woe, 20/10/2021 - 03:04
Engels
Engels
Engels

Love Me Tonight

Please help to translate "Love Me Tonight"
Reacties
Read about music throughout history