Reclame

Please help to translate "Tulipan I Bardhë"

Albanees
A A

Tulipan I Bardhë

[Soni:]
Shiko në horizont
vetëm kur të jesh
ndjeje zërin tim
që vjen tek ty e të thërret
si një tulipan i bardhë
në shkretëtire më gjen
eja dhe më merr
 
Në buzën time
freskinë do të gjesh
etja për njeri-tjetrin shtohet
Eja të lutem
të pres, nuk mundem me...
 
[REF. Saad:]
Habibi...
 
[Soni:]
Në buzën time
freskinë do të gjesh
etja për njeri-tjetrin shtohet
Eja të lutem
të pres, nuk mundem me...
 
[REF. Saad:]
Habibi...
 
[Soni:]
Une e di që ti më ndjen
une e di që më ndjen...
 
Meer vertalingen van Tulipan I Bardhë
Reacties