Reclame

World (Albanees vertaling)

  • Artiest: Lindita
  • Nummer: World 29 vertalingen
  • Vertalingen: Albanees #1, #2, Arabisch, Azeri, Bulgaars, Catalaans, Deens, Duits, Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hongaars #1, #2, Italiaans, Japans, Kroatisch, Nederlands, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds
  • Verzoeken: Welsh
Albanees vertalingAlbanees
A A

Bota

Versions: #1#2
Jemi sa te ngjashëm, aq edhe të ndryshëm,
Në mungesë të fjalëve, duke belbëzuar,
Nuk ka kuptim, çfarë po ndodh?
Thjesht nuk e kuptoj
 
Për çfarë bëhet gjithë kjo luftë?
Cili është çmimi i jetës në këtë botë?
Thuajse e pamundur
Është të lësh dashurinë të na bashkojë të gjithëve
 
A i intereson ndonjërit, jam e dobët dhe e frikësuar
Duke pyetur veten nëse do ia dal dhe kësaj dite
Për gjithçka që kam, refuzoj të jem çdo gjë përveçse e lirë
Por jam lodhur nga lufta...oh
 
Për çfarë bëhet gjithë kjo luftë?
Cili është çmimi i jetës në këtë botë?
Thuajse e pamundur
Është të lësh dashurinë të na bashkojë të gjithëve
 
Le të na bashkojë dashuria... oh
Le të na bashkojë dashuria... oh
Oh... oh... oh
 
Oh... (Për çfarë bëhet gjithë kjo luftë?)
(Cili është çmimi i jetës në këtë botë?)
(Thuajse e pamundur)...oh
(Është të lësh dashurinë të na bashkojë të gjithëve)...oh
 
Për çfarë bëhet gjithë kjo luftë?
Cili është çmimi i jetës në këtë botë?
Gjithçka që dua
Është të na bashkojë dashuria të gjithëve
 
Translated by dudiloni
Toegevoed door dudilonidudiloni op Do, 07/06/2018 - 18:13
Added in reply to request by fjordi lilofjordi lilo
EngelsEngels

World

Reacties