Child in Time (tłumaczenie na macedoński)

Reklamy
tłumaczenie na macedońskimacedoński
A A

Navremeno dete (Навремено дете)

Мило дете, со текот на времето ќе ја видиш границата
Границата која ги двои доброто и лошото
Види како слепиот човек пука на светот
Куршумите кои летаат насекаде си го земаат данокот
Ако си бил лош, Боже, знам дека си бил
И не си бил погоден од летачкото олово
Подобро да си ги затвориш очите и да ја наведнеш главата
И да го чекаш одбивањето на куршумите
 
Udostępniono przez ivank23ivank23 dnia sob., 21/07/2012 - 12:01
Dodane w odpowiedzi na prośbę bunny05bunny05
Ostatnio edytowano przez ivank23ivank23 dnia czw., 23/01/2014 - 19:34
angielskiangielski

Child in Time

Moje komentarze
ivank23ivank23    sob., 21/07/2012 - 12:03

Никако не можев да најдам некој посоодветен наслов, и со овој, погоре напишаниов, не сум баш најзадоволен. Ако има некој некои предлози слодобно нека ми ги пише. Teeth smile

bunny05bunny05    sob., 21/07/2012 - 12:08

Фала многу Иване Regular smile

ivank23ivank23    sob., 21/07/2012 - 12:21

Нема на што, се надевам дека е добро. Teeth smile

kdraviakdravia    czw., 23/01/2014 - 12:58

Мисля, че тук си пропуснал НЕ в превода "And you've NOT been hit by flying lead"

ivank23ivank23    czw., 23/01/2014 - 19:34

Поправено.