Dust In The Wind (tłumaczenie na albański)

Reklamy
tłumaczenie na albańskialbański
A A

Pluhur në erë

I mbyll sytë
Veç për një moment, dhe momenti ik
Gjithë ëndrrat e mia
Më kaluan para syve, një kuriozitet
Pluhur në erë
S’jemi veçse pluhur në erë
 
E njëjta këngë e vjetër
Si një pikë uji në një det pafund
Gjithçka bëjmë
Shëmbet në tokë
dhe pse refuzojmë ta shohim
Pluhur në erë
S’jemi veçse pluhur në erë
 
Mos u mbaj këtu
Asgjë nuk zgjat përherë, veç tokës dhe qiellit
Ajo shket tej
Dhe gjithë paratë e tua s’do blen asnjë minutë më shumë
 
Pluhur në erë
S’jemi veçse pluhur në erë
Pluhur në erë
Gjithçka është pluhur në erë
Pluhur në erë
 
Udostępniono przez EaglewatchEaglewatch dnia wt., 07/05/2019 - 11:50
angielskiangielski

Dust In The Wind

Moje komentarze