The House of the Rising Sun (tłumaczenie na albański)

Reklamy
tłumaczenie na albańskialbański
A A

Shtëpia e Diellit në Lindje

Është një shtëpi në Orlens të Re
E quajnë Diell në Lindje
Ka qenë rrënoja e shumëve mor djal i mjerë
Dhe Zot e di që unë jam njëri prej atyre
 
Nëna ime ishte një rrobaqepëse
Ajo i qepi pantallonat e mia të reja
Babai im ishte një njeri kumarxhi
Poshtë në Orlens të Re.
 
Tani e vetmja gjë që një kumarxhi ka nevojë
Është për një valixhe dhe gepek
Dhe e vetmja kohë që ai kënaqet është atëherë kur ai pihet.
 
Moj nënë tregoji fëmijëve të tu
Mos të bëjnë çfarë kam bërë unë
Kaloni jetët tuaja në mëkat dhe mjerim
Në shtëpinë e Diellit në Lindje
 
Pra, e kam një këmbë në platformë
Të tjetrën këmbë e kam në tren
Jam duke u kthyer në Orlens të Re
për të veshur atë top dhe zinxhir
 
Pra, aty është një shtëpi në Orlens të Re
E quajnë Diell në Lindje
Ka qenë rrënoja e shumëve mor djal i mjerë
Dhe Zot e di që unë jam njëri prej atyre
 
Udostępniono przez ScqiperScqiper dnia niedz., 14/04/2019 - 14:51
angielskiangielski

The House of the Rising Sun

Moje komentarze