If You're Not The One (tłumaczenie na macedoński)

Reklamy
tłumaczenie na macedońskimacedoński
A A

Ако не си таа

Ако не си таа тогаш зошто на мојата душа и е мило денес?
Ако не си таа тогаш зошто мојата рака се вклопува со твојата на овој начин?
Ако не си моја тогаш зошто твоето срце враќа на мојот повик?
Ако не си моја дали воопшто би имал сила да застанам?
 
Никогаш не знам што носи иднината
Но знам дека сега си тука со мене
Ќе успееме
И се надевам дека си таа со која ќе го поделам животот
 
Не сакам да бегам, но неможам да издржам, не разбирам
Ако не сум створен за тебе тогаш зошто моето срце го вели обратното
Има ли некој начин да останам во твоите прегратки
 
Ако не ми требаш тогаш зошто плачам?
Ако не ми требаш тогаш зошто го има твоето име во мојата глава?
Ако не си за мене тогаш зошто оваа далечина .....
Ако не си за мене тогаш зошто те сонувам како моја жена?
 
Не знам зошто си толку далеку
Но знам дека ова е вистина
Ке успееме
И се надевам дека си таа со која ќе го поделам животот
И посакувам да си таа со која ќе починам
И се молам да си таа со која ќе си изградам дом
Се надевам дека ќе те сакам целиот мој живот
 
Бидејки ми недостигаш, тело и душа толку силни што ми го одземаат здивот
И де вдишувам во моето срце и се молам за да бидам силен денес
Бидејки те сакам, било да е добро или лошо
И иако не можам да бидам со тебе вечерва
Знаеш дека моето срце е секогаш со тебе
 
Не сакам да бегам но не можам да поднесам, не разбирам
Ако не сум створен за тебе тогаш зошто моето срце го вели обратното
Има ли начин да останам во твоите прегратки?
 
Udostępniono przez GośćGość dnia śr., 16/12/2009 - 20:56
angielskiangielski

If You're Not The One

Moje komentarze