Bittersweet ( Tradução para Macedônio)

Advertisements
Tradução para MacedônioMacedônio
A A

Горко-слатко

Се откажувам од духот на љубовта
И сенка е фрлена на посветеноста
Таа е онаа која ја обожувам
Кралица на моето тивко задушување
 
Скрши ја оваа горко-слатка магија од мене
Изгубени во рацете на судбината
 
Горко-слатко
Нема да се предадам
Таа ме поседува
Носам крст
Таа се претвори во моја клетва
 
Скрши ја оваа горко-слатка магија од мене
Изгубени во рацете на судбината
 
Горко-слатко
Те посакувам
(Ох те посакував)
И ми требаш
(Како ми беше потребна)
 
Скрши ја оваа горко-слатка магија од мене
Изгубени во рацете на судбината
 
Скрши ја оваа горко-слатка магија од мене
Изгубени во рацете на судбината
Горко-слатко
 
Adicionado por magsdestinymagsdestiny em Sábado, 22/04/2017 - 23:10
InglêsInglês

Bittersweet

Comentários