Karolina Gočeva - Dojde vreme, dojde (Дојде време, дојде)

Macedônio

Dojde vreme, dojde (Дојде време, дојде)

Дојде време, дојде
Одиш од мене
Оди кај што за нас
Никој не знае
 
Промени си име
Пробај заборави ме
Ај, ај кој ли те има?
кој те има тој не те љуби
Ај, ај кој ли те љуби?
Кој те љуби
Тој те изгуби
 
Две души сме сами
Никој никаде
Две души без куќа
Секој секаде
Светот само тага, нам ни создаде
 
Ај, ај кој ли те има?
Кој те има тој не те љуби
Ај, ај кој ли те љуби?
Кој те љуби
Тој те изгуби
 
Гледај најди вера
Вера, наша утеха
Гледај најди сонце
Сонце да те угрева
Кај да најдеш лага
Срце да не издава
 
Ај, ај кој ли те има?
Кој те има тој не те љуби
Ај, ај кој ли те љуби?
Кој те љуби
Тој те изгуби
 
Adicionado por saninova77 em Quarta-feira, 07/12/2011 - 23:46
Obrigado!

 

Comentários