Ai Se Eu Te Pego ( Tradução para Albanês)

Advertisements
Tradução para Albanês

Ah, në të kapsha

Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
E shtunë në disko
Të gjithë filluan të kërcejnë
Dhe tani vajzës më të bukur
Mora guximin dhe fillova t'i flas
 
Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Adicionado por aldinaaldina em Terça-feira, 13/12/2011 - 14:08
Adicionado em resposta ao pedido de kristjan178kristjan178
Comentários do autor:

mund ta rregulloni më tej Wink smile

Fonte da tradução:
https://lyricstranslate.com/pt-br/own
Português

Ai Se Eu Te Pego

Mais traduções de "Ai Se Eu Te Pego"
Albanês aldina
5
Coreano Guest
Grego Logosgr
3.333335
Japonês Guest
Romeno Shophy
3.333335
Russo ViRUS46
2.666665
"Ai Se Eu Te Pego" está nas coleções:
Michel Teló: Maiores 3
Ver também
Comentários