Sezen Aksu - Beni unutma ( Tradução para Albanês)

Tradução para Albanês

Mos me harro

Nje tjerer dite u jetua dhe mbaroi
me pak lumturi dhe me pak merzitje
si cdo dite tjeter nuk ishte shume e vecante
pervec disa momenteve kur mendova per ty
 
e di te gjithe jetojne aq sa e kane te shkruar
dhe cdo dite te re gjithmone ndryshon ndonje gje
dhe ti zgjidh nje ane ne jeten tende te lutem
qofsha une, mos me harro
 
mos me harro, mos, mos me harro
ti e di qe harrimi lendon njerezit qe prek
dhe ti zgjidh nje ane ne jeten tende te lutem
qofsha une mos me harro, mos me harro
 
mos me harro, mos, mos me harro
ti e di qe harrimi lendon njerezit qe prek
dhe ti zgjidh nje ane ne jeten tende te lutem
qofsha une mos me harro, mos me harro
 
A e di qe te desha me te vertet?
dashurie time ne mes te shume gjerave
vetem ty te zgjodha mdis kujtimeve
te jete shkaku i nje cike lumturie.
 
worldwide
Adicionado por worldwide em Segunda-feira, 22/01/2018 - 07:26
Turco

Beni unutma

Comentários