Anila Mimani - E ta dishë sa shumë të dua ( Tradução para Sérvio)

Albanês

E ta dishë sa shumë të dua

 
Çdo mëngjes kur diellin shoh,
ty të mendoj.
Ti se di pa ty i dashur,
jo nuk jetoj.
 
Sonte të kërkoj -- ku je?
Prapë të vetme mos më le
Në këtë ëndërr që s'mbaron, dhe më mundon.
 
E ta dish sa shumë të dua
Do të rije veç me mua.
Dua të ndjej buzët e tua
Fjalët që vetëm ti mi thua.
 
I hap sytë dhe them me vetë,
Drita je ti.
Nuk e dua këtë jetë
Pa dashuri.
 
Adicionado por Balkaneuro em Terça-feira, 02/12/2008 - 15:21
Alinhar parágrafos
Tradução para Sérvio

Кад би знао колико те волим

Versões: #1#2#3
Сваког јутра када видим сунце,
помислим на тебе.
ти и не знаш да без тебе, љубави,
не, ја не живим.
 
Вечерас те тражим - где си?
Не остављај ме саму поново
У овом сну без краја, који мучи.
 
Кад би знао колико те волим
Остао би са мном.
Волела бих да осетим твоје усне
И речи, које ћеш само мени рећи.
 
Отварам очи и говорим себи
да ти си моје светло.
Не желим овај живот
без љубави.
 
Adicionado por Jesenjin em Quinta-feira, 28/06/2012 - 23:44
5
Seus pontos: None Média: 5 (3 votes)
Comentários
LMNLMF    Quinta-feira, 11/07/2013 - 02:36
5

Prelepo :))