Katy Perry - E.T. ( Tradução para Macedônio)

Tradução para Macedônio

Вонземјанин

Ти хипнотизираш
Би можел ли да бидеш ѓавол
Би можел ли да бидеш ангел
 
Твојот допир е магнетизиран
Се чувствувам како да лебдам
Го остава моето тело да сјае
 
Ми велат да се плашам
Ти не си како сите други
Футуристички љубовник
Поинаква ДНК
Тие не те разбираат
 
Ти си од сосема поинаков свет
Поинаква димензија
Ми ги отвораш очите
Подготвена сум
Одведи ме кон светлината
 
Бакни ме, ба-ба-бакни ме
Зарази ме ме со твојата љубов
Исполни ме со твојот отров
 
Земи ме, зе-зе-земи ме
Сакам да сум жртва
Подготвена за грабнување
 
Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски
 
Ти си суперсоничен
Сакам да ги чувствувам твоите сили
Зашемети ме со твоите ласери
Твојот бакнеж е космички
Секој потег е магичен
 
Ти си од сосема поинаков свет
Поинаква димензија
Ми ги отвораш очите
Подготвена сум
Одведи ме кон светлината
 
Бакни ме, ба-ба-бакни ме
Зарази ме ме со твојата љубов
Исполни ме со твојот отров
 
Земи ме, зе-зе-земи ме
Сакам да сум жртва
Подготвена за грабнување
 
Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски
 
Ова е трансцендентално
На друго ниво
Момче, ти си мојата среќна ѕвезда
 
Сакам да чекорам по твојата бранова должина
И да сум таму кога вибрираш
За тебе ќе ризикувам се
Се
 
Бакни ме, ба-ба-бакни ме
Зарази ме ме со твојата љубов
Исполни ме со твојот отров
 
Земи ме, зе-зе-земи ме
Сакам да сум жртва
Подготвена за грабнување
 
Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски
 
Вонземски
Вонземски
 
Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски
 
Adicionado por KaterinaMKD em Sábado, 24/03/2012 - 17:57
Inglês

E.T.

Comentários