George Michael - Freedom '90 ( Tradução para Macedônio)

Tradução para Macedônio

Слобода

Нема да те разочарам
Нема да се откажам од тебе
Мора да имаш верба во звукот
Тоа е едно нешто добро кое го имам
Нема да те разочарам
Затоа те молам не се откажувај од мене
Зашто навистина би сакал да останам
 
Небото знае дека бев само младо момче
Не знаев што сакам да бидам
Бев гордост и среќа на секоја гладна ученичка
Претпоставувам тоа беше доволно за мене
Да се победи трка? Поубаво лице!
Нова облека и огромен простор
На твојата рок енд рол телевизија
Но денес веќе начинот на кој играм не е ист
Нема шанси
Мислам дека ќе си се посреќам
 
Мислам дека има нешто кое треба да го знаеш
Мислам дека е време да ти кажам
Има нешто длабоко во мене
Треба да бидам некој друг
Врати си ја сликата во рамка
Врати си го пеењето на дождот
Се надевам разбираш
Понекогаш облеката не го чини човекот
 
Се што треба сега да направиме
Да ги земеме овие лаги и ги претвориме во вистина, некако
Се што треба да видиме
Е дека јас не ти припаѓам тебе
И ти не ми припаѓаш мене
Слобода
Мораш да дадеш за да земеш
Слодоба
Мораш да дадеш за да земеш
 
Небото знае дека се забавувавме добро
Се забавувавме јас и мојот пријател
Секој добар бенд се плашеше од нас
Живеевме во фантазија
Ја победивме трката
Избегавме од местото
Отидов дома и земав нов лик
За момците од МТВ
Но денес веќе начинот на кој ја играм играта мора да се смени
Ох, да
Сега ќе си се посреќам
 
Мислам дека има нешто кое треба да го знаеш
Мислам дека е време да го прекинам ова шоу
Има нешто длабоко во мене
Заборавив дека треба да сум некој друг
Врати си ја сликата во рамка
Немој да мислиш дека ќе се вратам
Се надевам разбираш
Понекогаш облеката не го чини човекот
 
Се што треба сега да направиме
Да ги земеме овие лаги и ги претвориме во вистина, некако
Се што треба да видиме
Е дека јас не ти припаѓам тебе
И ти не ми припаѓаш мене
Слобода
Мораш да дадеш за да земеш
Слодоба
Мораш да дадеш за да земеш
 
Се чини како пат кон рајот
Но се чувствува како пат кон пеколот
Кога знаев која страна од лепчето е намачкано
И јас го зедов ножот
Позирав за друга слика
Секој мора да се продаде
Но кога мрдаш со задникот
Тие забележуваат брзо
А некои грешки траат вечно
 
Тоа го добиваш
 
Велам, тоа го добиваш
 
Тоа го добиваш затоа што се премисли
 
После сево ова време
Се надевам ќе разбереш
Понекогаш облеката
Не го чини човекот
 
Ќе ја задржам мојата слодоба
Можеби тоа не е она кое го бараш од мене
Така мора да биде
Заборави на почитта
Морам да живеам
 
Adicionado por KaterinaMKD em Segunda-feira, 19/03/2012 - 15:50
Inglês

Freedom '90

Comentários