Imagjino ( Tradução para Inglês)

Advertisements
Albanês

Imagjino

Ajo gjëndet anë e mbanë
Shkrëtetira, oqeanë
Ajo fle në shpirt në zemër përjetësisht
Ajo ndez një ngjyrë çdo ditë
Ajo zgjon dhe perënditë
Për ta thenë më thjesht
 
Nuk ka rëndesi a je në dush a në makinë
Ajo s’të lë një çast të ndihesh vetëm
Ajo është drogë, alkol, cigarë edhe benzinë
Adrenalinë më shumë se gjithçka tjetër
 
Jo, nuk të buzëqesh gjithmonë
Ndonjeherë dhe të trishton
Ndonjeherë të le pa gjumë dhe pastaj të qetëson
E vërtetë dhe iluzion, marrëzi dhe emocion
Përgjithmonë
 
Ref.:
Imagjino, sa gri do ishte jeta pa muzikë
Ti vetëm imagjino, një diell të ftohtë dhe pa një rrezë dritë
Oh, vetëm imagjino
 
Ajo nuk ka nevojë nga ty për orientim
Ajo nuk ka nevoje për lejën tënde
Ajo është tempull ku çdo zemër gjen strehim
Një mike e sinqertë për shpirt dhe mëndje
 
Jo, nuk të buzëqesh gjithmonë
Ndonjeherë dhe të trishton
Ndonjeherë të le pa gjumë dhe pastaj të qetëson
E vërtetë dhe iluzion, marrëzi dhe emocion
Përgjithmonë
 
Ref.:
Imagjino, sa gri do ishte jeta pa muzikë
Ti vetëm imagjino, një diell të ftohtë dhe pa një rrezë dritë
Oh, vetëm imagjino
 
Imagjino ...
 
Mm, mm, imagjino ...
 
Ajo gjëndet anë e mbanë
Shkrëtetira, oqeanë
Ajo fle ne shpirt në zemër përjetësisht
Ajo ndez një ngjyrë çdo ditë
Ajo zgjon dhe perënditë
 
Ref.:
Imagjino, sa gri do ishte jeta pa muzikë
Ti vetëm imagjino, një diell të ftohtë dhe pa një rrezë dritë
Oh, vetëm imagjino
 
Adicionado por Deeevine em Segunda-feira, 23/04/2018 - 19:30
Alinhar parágrafos
Tradução para Inglês

Imagine

It's found everywhere
In the deserts, in the oceans
It sleeps in the soul and heart forever
It sparks a colour every day
It awakens the gods
To put it more simply ...
 
It's not important whether you're in the shower or in a car
It doesn't let you feel alone (even) for a moment
It's drugs, alcohol, cigar and gasoline
(It's) Adrenaline more than anything else
 
No, it doesn't always make you smile
Sometimes it makes you sad
Sometimes it leaves you sleepless and then it calms you
Reality and illusion, insanity and emotion
Forever
 
Ref.:
Imagine, how gray life would be without music
Just imagine a cold sun without a ray of sunshine
Oh, just imagine
 
It doesn't need orientation from you
It doesn't need your permission
It's the temple in which every heart finds shelter
A true friend of the soul and the mind
 
No, it doesn't always make you smile
Sometimes it makes you sad
Sometimes it leaves you sleepless and then it calms you
Reality and illusion, insanity and emotion
Forever
 
Ref.:
Imagine, how gray life would be without music
Just imagine a cold sun without a ray of sunshine
Oh, just imagine
 
Imagine ...
 
Mm, mm, imagine ...
 
It's found everywhere
In the deserts, in the oceans
It sleeps in the soul and heart forever
It sparks a colour every day
It awakens the gods
 
Ref.:
Imagine, how gray life would be without music
Just imagine a cold sun without a ray of sunshine
Oh, just imagine
 
Adicionado por Deeevine em Segunda-feira, 23/04/2018 - 20:17
Comentários do autor:

Some of the sentences sounded a little weird in English, so I used some creative freedom to translate them into how I think they'd be said in English (while still keeping the original meaning, I hope).

Please let me know if anything should be changed.

Thanks. Regular smile

Alban Skënderaj: Maiores 3
Ver também
Comentários