Toše Proeski - Jedina ( Tradução para Macedônio)

Tradução para Macedônio

Единствена

Магла на мојот прозорец
Мириса на тешкотии
Ноќва сум тако сам
Дожд ги мие улиците
Каде си моја луда
Уште нешто да ти дадам
 
И нека ноќва грми
И нек се душа распаѓа
Само да чујам гласот ти
Признаам пред сите
Талкам низ вековите
Барам тебе, барам нас
 
Ref.
Единствена, што ми направи
Срцето ми е пустина
Љубав ја пресуши
Единствена, зошто ме не остави
Кога ме не сакаше, единствена
 
И нека ноќва грми
И нек се душа распаѓа
Само да чујам гласот ти
Признаам пред сите
Талкам низ вековите
Барам тебе, барам нас
 
Ref.
Единствена, што ми направи...(2x)
 
Единствена, зошто ме не остави
Кога ме не сакаше,
Единствена
 
Adicionado por Regalia776 em Terça-feira, 03/10/2017 - 08:39
Comentários do autor:

Translation made by a friend, I'm just publishing it.

Croata

Jedina

Comentários