Karolina Gočeva - Za godina dve (За година две)

Macedônio

Za godina dve (За година две)

Што ако знам за двајцата нас
овде е крајот?
Се прашувам пак, ти дали си сам
згасна ли сјајот?
 
За година две, ќе помине сѐ,
ќе пробаш да ме пронајдеш,
Оставен сам на себе
 
Сега знај ти денес можеш сѐ уште
со љубов да ме добиеш
и да ме задржиш за час,
не се бориш ти за нас..
Сѐ помалку со секој ден
ќе имам љубов за тебе
и сите спомени
ќе стивнат со тие дни
 
За година две, ќе помине сѐ,
ќе пробаш да ме пронајдеш,
Оставен сам на себе
 
Сега знај ти денес можеш сѐ уште
со љубов да ме добиеш
и да ме задржиш за час,
не се бориш ти за нас..
Сѐ помалку со секој ден
ќе имам љубов за тебе
и сите спомени
ќе стивнат со тие дни
 
Adicionado por Butterfly5 em Sexta-feira, 08/10/2010 - 21:15
Obrigado!

 

Comentários