Gala - Let a Boy Cry ( Tradução para Macedônio)

Tradução para Macedônio

Остави момчето да плаче

Минувам низ шум и тишина, чекорам сам(а)
Денес е убав ден, паѓа дожд и студено е
Пресликано на водениот плочник,
гледаш ли исто што и јас?
Потресна слика на мојте очи, кои сеуште слободни се
Минувам низ шум и тишина, чекорам сам(а)
Денес е убав ден, паѓа дожд и студено е
Пресликано на водениот плочник,
гледаш ли исто што и јас?
Потресна слика на мојте очи, кои сеуште слободни се
 
Ми велат сребро, одбирам злато
Не се плашам да бидам сам(а)
Некој ќе фрли суд врз неговата нежна душа
Остави го момчето да плаче, така ќе научи
 
Рефрен:
Ми велат сребро, одбирам злато
И не правам ко што велат
Ми велат сребро, одбирам злато
И не правам ко што велат
Ми велат сребро, одбирам злато
И не правам ко што велат
Ми велат сребро, одбирам злато
И не правам ко што велат
 
Секојпат некого ти чекаш, не си се
допаѓаш
Успеале и да те сменат, дали помниш кога
беше друг(а)
Војници и кукли не ги оддаваат мојте детски сни
Бев пират, освоив и отпловив
Секојпат некого ти чекаш, не си се
допаѓаш
Успеале и да те сменат, дали помниш кога
беше друг(а)
Војници и кукли не ги оддаваат мојте детски сни
Бев пират, освоив и отпловив
 
Ми велат сребро, одбирам злато
Не се плашам да бидам сам(а)
Некој ќе фрли суд врз нејзината луда душа
Остави го девојчето да се бори, така ќе научи
Ми велат сребро, одбирам злато
Не се плашам да бидам сам(а)
Некој ќе фрли суд врз неговата нежна душа
Остави го момчето да плаче, така ќе научи
 
Adicionado por Alek Sandar em Quinta-feira, 16/08/2012 - 20:05
Inglês

Let a Boy Cry

Mais traduções de "Let a Boy Cry"
MacedônioAlek Sandar
Gala: Maiores 3
Ver também
Comentários