Nikos Vertis - Min Argeis (Μην Αργείς) ( Tradução para Albanês)

Tradução para Albanês

Mos u vono

Nese mundesh te hysh ne zemrën time
Te shikosh cfare ndjej per ty
Ndoshta Atehere do kuptosh/mendosh cfare kaluam
Ndoshta Atehere afer meje do vish
 
Nese dikur me dashuroje dhe ti
Nese do ndihesh gjysmë do ta kuptosh
Kur do ndesh vetmin
Dhe nga diku do kërkosh te kapesh
Mos u vono, mos u mendo te dua sa asnjeri tjetër
Mos u vono, mos u mendo
Gjithmonë brenda meje do jetosh
 
Nese te shoh një ditë.
Me syt e mi çfarëdo dua te them
Do ta shohësh edhe pse e di
Larg teje nuk mundëm të jetoj
 
Ndoshta Atehere te jete vone
Te ndryshojmë shume
Bej dicka nje here
Gëzohem ne vetmin time
Mos u vono, mos u mendo te dua sa asnjeri tjetër
Mos u vono, mos u mendo
Gjithmonë brenda meje do jetosh
 
Adicionado por evita prifti em Quarta-feira, 22/03/2017 - 13:52
Adicionado em resposta ao pedido de Le One
Grego

Min Argeis (Μην Αργείς)

Comentários