Princess of China ( Tradução para Macedônio)

Advertisements
Tradução para Macedônio

Принцеза на Кина

Оххх...
 
Еднаш многу одамна, некој истрча
Некој избега
Велејќи најбрзо што можам:
- Морам да одам
- Морам да одам
 
Еднаш многу одамна, се разделивме
Во твоите раце сè уште ги држиш
Двете половини од моето срце
Охххх, охххх!
 
Оххх...
 
(Ријана:)
Еднаш многу одамна, бевме добро
Сега се чини дека само се караме
Одново и одново
Одново и одново и одново
 
Еднаш многу одамна на истата страна
Еднаш многу одамна на истата страна
Во истата игра
И зошто мораше да си заминеш...
Мораше да си заминеш и да врлиш вода врз оганот?
 
(рефрен х2)
Можев да бидам принцеза, а ти ќе беше крал
Можевме да имам замок и да носиме прстен
Но не, ти остави да си заминам
 
Ти ми ја украде ѕвездата
(Ла-ла-ла...)
Ти ми ја украде ѕвездата
(Ла-ла-ла...)
 
Охххх...
 
Зашто навистина ме повреди
Ох, ти навистина ме повреди
Зашто навистина ме повреди
Ох, ти навистина ме повреди
Зашто навистина ме повреди
Ох, ти навистина ме повреди
Зашто навистина ме повреди
Ох, ти навистина ме повреди
 
Adicionado por ivank23 em Quinta-feira, 21/06/2012 - 00:27
Inglês

Princess of China

Comentários