Advertisements

Please translate Jas ja imam silata (Јас ја имам силата)

Macedônio

Jas ja imam silata (Јас ја имам силата)

Се буди денот нов
А дождот пак ќе дојде кај нас
Студен камен ти до мене си

Не допира ги, моиве усни, тоа не си ти
Дај да сонувам а сонот со тебе е само сон

Јас ја имам силата да те преболам
Да те немам и да не те гледам
И ги ширам крилата да те прелетам
Преку сите, преку сите неба

И еве одам јас топол ветер в лице пак да осетам
Добро е да бидеш слободен и сам
Ослободен и сам

Јас ја имам силата да те преболам
Да те немам и да не те гледам
И ги ширам крилата да те прелетам
Преку сите, преку сите неба

Се буди ден, се буди нов ден, нов проблем
Тука си крај мене, а пак сум осамен
Бегам од се, бегам и од тебе
Млада дамо сам на себе сум си потребен
И сакам сон, сакав јас сон
А сонот со тебе е само сон
И имам сила за да сватам дека моја не си била, ха

Јас ја имам силата да те преболам
Да те немам и да не те гледам
И ги ширам крилата да те прелетам
Преку сите, преку сите неба

Јас ја имам силата да те преболам
Да те немам и да не те гледам
И ги ширам крилата да те прелетам
Преку сите, преку сите неба

Mais traduções de "Jas ja imam silata (Јас ја имам силата)"
Comentários