Taylor Swift - Safe & Sound ( Tradução para Macedônio)

Tradução para Macedônio

Живи и здрави

Се сеќавам како солзите ти се тркалаа по лицето
Кога реков дека никогаш нема да те оставам
Кога сета таа темнина, речиси ти ја задуши светлината
Се сеќавам дека рече: „Не оставај ме овде сам“
Но, сето тоа е мртво и изминато ноќва
 
Само затвори си ги очите
Сонцето полека заоѓа
Ќе бидеш во ред
Сега никој не може да те повреди
Дојди, утринска светлино
Јас и ти ќе бидеме живи и здрави
 
Не осмелувај се да погледнеш низ прозорецот, драги
 
Сите горат
Војната надвор од нашата врата сѐ повеќе се разбеснува
Сети се на оваа приспивна песна
Дури и кога музиката ќе ја нема
 
Само затвори си ги очите
Сонцето полека заоѓа
Ќе бидеш во ред
Сега никој не може да те повреди
Дојди, утринска светлино
Јас и ти ќе бидеме живи и здрави
 
Само затвори си ги очите
Ќе бидеш во ред
Дојди, утринска светлино
Јас и ти ќе бидеме живи и здрави
 
Adicionado por ivank23 em Terça-feira, 07/08/2012 - 01:06
Inglês

Safe & Sound

Comentários