Sen Sevda Mısın ? ( Tradução para Macedônio)

Advertisements
Tradução para Macedônio

Дали си љубов?

Нема надеж, нема сјај во твоите очи
Јас сум тој што сеуште те чека
Нема оган, нема топлина во твоите раце
Јас горам а твојата љубов нека живее
 
Ти затропај на мојата врата, неочекувано влези
Твоето место секогаш е во мојата глава
Јазикот ќе ми се заплетка ако сите мисли излетаат од мојот ум
Мој најубав гостин си, секогаш добредојдена си
 
Дали си љубов или лага голема?
Слатка невоља си што во тага ме вовлекува
Како некое искуство да и недостасува (на љубовта)
Жалaм што ова вака останува... (х2)
 
Дали си љубов или лага голема?
Слатка невоља си што во тага ме вовлекува
Како некое искуство да и недостасува (на љубовта)
Жалaм што ова вака останува...
 
Ти затропај на мојата врата, неочекувано влези
Твоето место секогаш е во мојата глава
Јазикот ќе ми се заплетка ако сите мисли излетаат од мојот ум
Мој најубав гостин си, секогаш добредојдена си
 
Дали си љубов или лага голема?
Слатка невоља си што во тага ме вовлекува
Како некое искуство да и недостасува (на љубовта)
Жалaм што ова вака останува... (х2)
 
Во себе ја зачував оваа љубов што не се брои...
 
Adicionado por edna_ellena em Terça-feira, 17/07/2018 - 16:07
Turco

Sen Sevda Mısın ?

Comentários