Nil Karaibrahimgil - Seviyorum sevmiyorum ( Tradução para Albanês)

Tradução para Albanês

i dashuri, i dont duan

i dashuri, i dont duan
 
i dashuri, i dont duan
Unë e di se sa leafs ka
Unë kam zgjedhur juve dhe ju hedh larg
i vënë së bashku veten
 
tani ka një tjetër?
nuk ju krahasoni gjithë me mua?
Ajo nuk do të jetë mua nuk ka rëndësi se çfarë bëni ju
ju përshtatet zakon çdo peaces
 
do i bëjë më të lodhur për këtë?
Unë do të thyejnë zemrën time për këtë?
 
ju vetëm dont kanë një rezervë
cat Seraffetin keq (a emri)
më tregoni se si keni bërë këtë për mua?
A ishit ju dy sould im dhe zemra
 
i cant gjeni veten
i cant marrë përsëri
ndonjëherë natën në ëndrrat
Unë pranoj që të jetë e drejtë
 
do i bëjë më të lodhur për këtë?
Unë do të thyejnë zemrën time për këtë?
 
ju vetëm dont kanë një rezervë
 
Adicionado por Hakan92 em Sexta-feira, 17/08/2012 - 11:59
Adicionado em resposta ao pedido de Сновида
Turco

Seviyorum sevmiyorum

Comentários