Argjentina Ramosaj - Shpirti I Mbytur ( Tradução para Inglês)

Albanês

Shpirti I Mbytur

Thua mos qaj
Se do vuaj une me shume
Dhe une
Po te premtoj
Do te dua gjer ne fund
Me mjafton ti sot
Te jesh I lumtur
Per kete jam lutur
Dhe pse ndjej ftohte une
Me krahet keputur
Jetoj si e zhdukur
 
Ku mund ta gjej
Ate qe ndjej
Nje shpirt I mbytur une
S’dua asgje me shume
Te fundit here
Dua ta them
Se do te shfaqem ty
Kur sheh ate ne sy
Ku mund ta gjej?
 
Me mjafton ti sot
Te jesh I lumtur
Per kete jam lutur
Dhe pse ndjej ftohte une
Me krahet keputur
Jetoj si e zhdukur
 
Ku mund ta gjejeeheeej jeheej
Ku muund - Ku muund
Ku mund ta gjejeeheeej jeheej
Ku muund - Ku muund
 
Ku mund ta gjej
Ate qe ndjej
Nje shpirt I mbytur une
S’dua asgje me shume
Te fundit here
Dua ta them
Se do te shfaqem ty
Kur sheh ate ne sy
KU MUND TA GJEJ
 
Adicionado por atomin em Sexta-feira, 13/01/2012 - 14:11
Alinhar parágrafos
Tradução para Inglês

Dead soul

You say dont cry
Because i will suffer more
And I
I promise you
I will love you till the end
Its enough for me that you
Are happy today
I prayed for that
Even if I feel cold
With snapped arms
I live like a missed person
 
Where can I find
That what I feel
Im a dead soul
I dont want anything more
The last time
I want to say
That i will emerge to you
When you see her in the eyes
Where can I find it?
 
Its enough for me that you
Are happy today
I prayed for that
Even if I feel cold
With snapped arms
I live like a missed person
 
Where can I fiiiiiiiind
Where can I - Where can
Where can I fiiiiiiiind
Where can I - Where can
 
Where can I find
That what I feel
Im a dead soul
I dont want anything more
The last time
I want to say
That i will emerge to you
When you see her in the eyes
Where can I find it?
 
Adicionado por dj_arber em Quinta-feira, 19/07/2012 - 14:04
Adicionado em resposta ao pedido de Pink_Fuchsia
Mais traduções de "Shpirti I Mbytur"
Inglêsdj_arber
Por favor, ajuda a traduzir "Shpirti I Mbytur"
Argjentina Ramosaj: Maiores 3
Ver também
Comentários