Shte ti mine (Ще ти мине) ( Tradução para Macedônio)

Advertisements

Shte ti mine (Ще ти мине)

Говори говори говори,
че сериозно на мен държиш
този виц ми харсва дори
как единственно с мен ще спиш
Говори говори говори,
че сериозно на мен държиш
на моменти си вярваш дори
ама ще ти мине.
 
Масите мацките само за това живееш ти
връзките късите те са специалитета ти
Масите мацките само за това живееш ти
сумите думите по-добре за мен не ги харчи.
 
Откажи се от мен откажи
не разплаквай девойките
те кого ще обичат кажи
ако аз ги лиша от теб.
Откажи се от мен откажи
не разплаквай девойките
а на масата пак ги качи
и паръчай още.
 
Масите мацките само за това живееш ти
връзките късите те са специалитета ти
Масите мацките само за това живееш ти
сумите думите по-добре за мен не ги харчи. (x3)
 
Adicionado por pinkprincess933pinkprincess933 em Segunda-feira, 16/01/2012 - 16:07
Última edição feita por CherryCrushCherryCrush em Domingo, 03/09/2017 - 14:46
Tradução para MacedônioMacedônio
Alinhar parágrafos
A A

Ќе ти помине

Кажувај, кажувај, кажувај,
дека сериозно на мене држиш
овој виц ми се допаѓа дури
како само со мене ќе спиеш
Кажувај, кажувај, кажувај,
дека сериозно на мене држиш
на моменти си веруваш дури
ама ќе ти помине.
 
Масите мачките, само за тоа живееш ти
врските кратките, тие се ти специјалитети
Масите мачките, само за тоа живееш ти
сумите зборовите, подобро за мене не ги троши.
 
Откажи се од мене, откажи,
не ги расплаквај девојките
тие кого ќе сакаат, кажи,
ако јас ги отстранам од тебе.
Откажи се од мене, откажи,
не ги расплаквај девојките
а на масата пак ги качи
и закажи уште.
 
Масите мачките, само за тоа живееш ти
врските кратките, тие се ти специјалитети
Масите мачките, само за тоа живееш ти
сумите зборовите, подобро за мене не ги троши. (x3)
 
Adicionado por Athene noctuaAthene noctua em Sábado, 06/07/2013 - 10:52
Adicionado em resposta ao pedido de balkanjazerbalkanjazer
Comentários