Katy Perry - Thinking of You ( Tradução para Macedônio)

Tradução para Macedônio

Мислам на тебе

Споредбите лесно се прават
кога еднаш сте го вкусиле вкусот на перфекцијата
Како јаболко што виси на дрво
Јас ги одбирав најскапаните
И сепак го земав семето
 
Ми рече следи ме
каде и да одам
Предпоставувам така е најдобро
Тоа е се што ќе знам
 
Затоа што кога сум со него
Јас мислам на тебе
Мислам на тебе
Што би направил ако
Ти беше тој
Кој што ја поминал ноќта
Ох посакувам јас да го гледав тоа во твоите очи
 
Ти си како Индиско лето
Во среде зима
Како тврда бомбона
Со изненадување
Како да бидам подобра
Кога веќе еднаш сум имала најдобро
Ти рече има
Тони риба во водата
Па водата ќе ја испорбам
 
Тој ми ги бакна усните
Јас ги вкусив твојата уста
Тој направи да се чувствувам
Згрозена од самата себе
 
Затоа што кога сум со него
Јас мислам на тебе
Мислам на тебе
Што би направил ако
Ти беше тој
Кој што ја поминал ноќта
Ох посакувам јас да го гледав тоа во...
 
Ти си најдобар
И ДА јас зажалив
Како можев да си дозволам
Да оставам да си заминаш
Сега лекцијата е научена
Го допрев тоа и бев изгорена
Ох мислам дека треба да знаеш
 
Затоа што кога сум со него
Јас мислам на тебе
Мислам на тебе
Што би направил ако
Ти беше тој
Кој што ја поминал ноќта
Ох посакувам јас да го гледав тоа во твоите очи
Гледав во твоите очи
Гледав во твоите очи
Ох нема да заминеш низ вратата
И да ме земеш
Ох нема повеќе да грешам
Зошто во твоите очи сакам да останам, останам...
 
Adicionado por MoniStan em Sábado, 07/07/2012 - 21:40
Inglês

Thinking of You

Comentários