Teuta Selimi - Kujtimi për ty ( Tradução para Inglês)

Albanês

Kujtimi për ty

Në mendjen time
shpaloj kujtimet një nga një,
në njërë nga ato e gjej tregimin për ty,
a thua ku je ti, a thua ëndërr ishe ti?
 
Heeej, më mungon kujtimi për ty
netët pa ty më janë të gjata dhe pa fund,
i ngjaj udhëtarit që ec dhe s'mbrrin askund
 
A thua ku je ti
a thua ëndërr ishe ti
 
(2x)
Heeej, më mungon kujtimi për ty
më mungon ky kujtim kur më bie
ndërmend se isha ti ne shpirtin tim,
ky kujtim më mungon kur më bie
ndërmend se të kaluarës i takon
 
Adicionado por HelloCute em Quinta-feira, 22/12/2011 - 21:22
Última edição feita por CherryCrush em Quarta-feira, 11/01/2017 - 14:13
Alinhar parágrafos
Tradução para Inglês

Memory for you

Inside my mind
there are declared memories, one by one , in
One of them I find the story
About you
, so tell me where are you, do you think, were you a dream?
 
Heyyy I miss the memory
About you,
nights without you are longer and endless ,
Similar to the passenger that walks and never reach somewhere
 
Do you think, where are you
, were you a dream?
 
(2x)heyyy I miss you the memory of you
i miss it, the memory when I remember
That you were in my soul,
that memory I miss when
I remember the past
I met
 
Adicionado por evita prifti em Quarta-feira, 11/01/2017 - 14:03
Adicionado em resposta ao pedido de Zarina01
Teuta Selimi: Maiores 3
Ver também
Comentários
CherryCrush    Quarta-feira, 11/01/2017 - 14:12

Hey,
I've updated the formatting of the song to be more "logical" (or at least how I hear it, let me know if you have better suggestions), so you may want to amend your translation to match it. Also, I've found that the song is called "Kujtimi për ty", not A Thua Enderr Ishe Ti Teeth smile