Lana Del Rey - Video Games ( Tradução para Macedônio)

Tradução para Macedônio

Видео игри

Се нишам во задниот двор
Влегувам во твојот брз автомобил
Ми го свиркаш името
 
Отвараш пиво
Ми велиш дојди овде
И игри видео игра
 
Го носам неговиот омилен летен фустан
Ме гледа како се соблекувам
Ми вели да се спуштам пред него
 
Му велам: „Ти си најдобар“
Се наведнува да ме бакне
Си става од омилениот парфем
 
Оди да играш видео игра
 
За тебе е, за тебе, се е за тебе
Се што јас правам
Ти велам цело време
„Рајот е место на светот со тебе“
Кажи ми се што сакаш да ти направам
Слушнав дека сакаш лоши девојки
Душо, вистина ли е тоа?
Подобро е отколку што некогаш замислував
Велат дека светот е изграден за двајца
Вреди само да се живее ако некој те сака
А душо, сега ти ме сакаш
 
Пеам по старите барови
Се дружам со старите ѕвезди
Живеам за славата
 
Се бакнуваме во темницата
Играме диво скокање во базенот
Видео игри
 
Ме држи во неговите големи раце
Пијана сум и ги гледам ѕвездите
Ова е се на што можам да мислам
 
Гледаме како сите наши пријатели
Влегуваат и излегуваат од кај „Олд Пол“
Ова е моја идеа за забава
Играње видео игри
 
За тебе е, за тебе, се е за тебе
Се што јас правам
Ти велам цело време
„Рајот е место на светот со тебе“
Кажи ми се што сакаш да ти направам
Слушнав дека сакаш лоши девојки
Душо, вистина ли е тоа?
Подобро е отколку што некогаш замислував
Велат дека светот е изграден за двајца
Вреди само да се живее ако некој те сака
А душо, сега ти ме сакаш
 
(Сега ти ме сакаш)
 
За тебе е, за тебе, се е за тебе
Се што јас правам
Ти велам цело време
„Рајот е место на светот со тебе“
Кажи ми се што сакаш да ти направам
Слушнав дека сакаш лоши девојки
Душо, вистина ли е тоа?
Подобро е отколку што некогаш замислував
Велат дека светот е изграден за двајца
Вреди само да се живее ако некој те сака
А душо, сега ти ме сакаш
 
Adicionado por timmy em Sexta-feira, 21/12/2012 - 00:18
Inglês

Video Games

Comentários