Writing's on the Wall ( Tradução para Macedônio)

Advertisements
Tradução para MacedônioMacedônio
A A

Пишување на ѕидот

Versões: #1#2
(Стих 1)
Јас бев тука пред
Но секогаш ударав во под
Јас сум поминал цел живот во трчење
И секогаш се извлечеше
Но со тебе чуствувам нешто
Што ме тера да сакам да останам
 
Јас сум подготвен за тоа
Јас никогаш не пукам да промашам
Но јас чувствувам дека бура доаѓа
Ако јас ќе го направам во текот на денот
Тогаш нема повеќе користи во трчање
Ова е нешто што мора да се суочам
 
[Претпристапни Рефрен]
Ако јас сето тоа ризикуваам
Можеш ли да го ублажиш падот?
 
[Реф.]
Како можам јас да живеам? Како можам да дишам?
Кога не си тука ја се задушувам
Сакам да чувствувам љубов, поминува низ мојата крв
Кажи ми ова ли е, каде што јас треба да се откажам?
За тебе морам да ги прифаќам сите ризици
Предизвика пишување на ѕидот
 
[Стих 2]
Еден милион парчиња од стакло
Тоа што ме прогонуваат од моето минато
Како ѕвездите почнат да се соберат
И светлината почнува да згаснува
Кога цела надеж почнува да се крши
Знаеш дека јас нема да се плашам
 
[Претпристапни Рефрен]
Ако јас сето тоа ризикуваам
Можеш ли да го ублажиш падот?
 
[Реф.]
Како можам јас да живеам? Како можам да дишам?
Кога не си тука ја се задушувам
Сакам да чувствувам љубов, поминува низ мојата крв
Кажи ми ова ли е, каде што јас треба да се откажам?
За тебе морам да ги прифаќам сите ризици
Предизвика пишување на ѕидот
 
[Мост: Инструментални]
Пишување на ѕидот
 
[Реф.]
Како можам јас да живеам? Како можам да дишам?
Кога не си тука ја се задушувам
Сакам да чувствувам љубов, поминува низ мојата крв
Кажи ми ова ли е, каде што јас треба да се откажам?
Како можам јас да живеам? Како можам да дишам?
Кога не си тука ја се задушувам
Сакам да чувствувам љубов, поминува низ мојата крв
Кажи ми ова ли е, каде што јас треба да се откажам?
За тебе морам да ги прифаќам сите ризици
Предизвика пишување на ѕидот
 
Obrigado!
thanked 1 time
Adicionado por agecevskiagecevski em Segunda-feira, 29/02/2016 - 10:32
Comentários do autor:

Ако најдете грешка кажете ми ќе ја исправам Regular smile

InglêsInglês

Writing's on the Wall

Comentários