Yaz Günü ( Tradução para Macedônio)

Advertisements
Tradução para Macedônio

Летни денови

Тропни на мојата врата, ајде тропни.
Јас сум спремна.
Прејди преку мене,
ајде ајде, биди мој воздух.
Се отрув, се отрув.
 
Топол си како оган со боја на портокал.
Ти единствениот што може да ја држи љубовта во моето срце запален.
Летните денови горат, ова сонце пече.
Оваа слатка и луда љубов прави моето срце да чука.
Ноќта паѓа на овие фосфоресцентни светла.
 
Земи ме, доближи ме покрај тебе и никогаш не ме пуштај.
Земи ме, доближи ме покрај тебе и никогаш не ме пуштај.
 
Adicionado por micaa em Terça-feira, 30/10/2018 - 13:28
Adicionado em resposta ao pedido de Marko Krsteski
Turco

Yaz Günü

Comentários