Imany - You Will Never Know ( Tradução para Macedônio)

Tradução para Macedônio

Никогаш нема да знаеш

Ми се крши срцето затоа што знам ти си вистинскиот за мене
Нели си тажен бидејќи никогаш немаше приказна
Очигледно никогаш нема ни да има
 
Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам
Што чувствувам
Што ми треба од тебе, не
Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам
Што чувствувам
Што ми треба од тебе
 
Со секоја насмевка доаѓа мојата реална иронија
Ти нема да дознаеш што ме убива
Нели ме гледаш, нели ме гледаш?
 
Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам
Што чувствувам
Што ми треба од тебе, не
Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам
Што чувствувам
Што ми треба од тебе
Не, не, не, не, никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам
Што чувствувам
Што ми треба од тебе, не
 
Не, не, не, не, никогаш нема да знаеш
Не, не, не, не, никогаш нема да знаеш
Не, не, не, не
Сакај ме, сакај ме, сакај ме, не
 
Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам, не, не, не
Што чувствувам
Што ми треба од тебе, не, не, не
Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам, не, не, не
Што чувствувам
Што чувствувам
Што чувствувам
Што ми треба
Што ми треба од тебе
 
Adicionado por KaterinaMKD em Terça-feira, 08/05/2012 - 08:14
Adicionado em resposta ao pedido de cefkaaaaa
Inglês

You Will Never Know

Comentários