Elena Risteska - Ninanajna (Нинанајна)

Advertisements
Macedoneană

Ninanajna (Нинанајна)

Те запознав ко фраер луд по хип-хоп, р’н’б
Што е добра музика ти ме научи
Што се случи, кој те смени
Стварно не те разбирам
Главен турбо-фолкер стана ти
А јас полудувам
 
рефрен:
Пеј си ти нана-ни-нананајна
Запеј ми нана-ни-нананајна
Жив доказ тоа е ти не си за мене
Пеј си ти нана-ни-нананајна
Запеј ми нана-ни-нананајна
Оди не враќај се
Ти веќе не си за мене
 
Еминем го замени со „Планет фолкери“
Шакира и Мадона мене ми ги забрани
Што се случи, кој те смени
Стварно не те разбирам
Главен турбо-фолкер стана ти
А јас полудувам
 
рефрен
 
Кај се сега тие денови кога јас и ти
Бевме најсреќни
Можеш пола град да запалиш
Но не ми враќаш ти
Ти ме изгуби
 
рефрен
 
Postat de maxsimn la Joi, 10/01/2008 - 22:00
Ultima oară editat de Miley_Lovato în data Luni, 09/10/2017 - 12:46
Mulțumesc!

 

Advertisements
Videoclip
Comentarii
ivank23    Miercuri, 18/07/2012 - 01:44

Correct these lyrics to:

Title: Ninanajna (Нинанајна)

Те запознав ко фраер луд по хип-хоп, р’н’б
Што е добра музика ти ме научи
Што се случи, кој те смени
Стварно не те разбирам
Главен турбо-фолкер стана ти
А јас полудувам

рефрен:
Пеј си ти нана-ни-нананајна
Запеј ми нана-ни-нананајна
Жив доказ тоа е ти не си за мене
Пеј си ти нана-ни-нананајна
Запеј ми нана-ни-нананајна
Оди не враќај се
Ти веќе не си за мене

Еминем го замени со „Планет фолкери“
Шакира и Мадона мене ми ги забрани
Што се случи, кој те смени
Стварно не те разбирам
Главен турбо-фолкер стана ти
А јас полудувам

рефрен

Кај се сега тие денови кога јас и ти
Бевме најсреќни
Можеш пола град да запалиш
Но не ми враќаш ти
Ти ме изгуби

рефрен