Kaliopi - Црно и бело (Crno i belo)

Publicitate
Macedoneană/Romanization/Transliteraţie/Transliteraţie 2
A A

Црно и бело (Crno i belo)

Во очи сега гледај ме
Не сум губитник ти знај
Не се предавам до крај
Нема раѓање без паѓање
 
Отвори душа признај ми
Што сме сега јас и ти
Пола мое во тебе
А пола твое спие во мене
Ајде сега гушни ме до небо дигни ме
 
Црно и бело е сè
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага
 
Црно и бело е сè
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели
 
Во очи сега гледај ме
Таму ти ќе најдеш сè
Ајде предај се до крај
За ново раѓање, со мене
 
Отвори душа признај ми
Што сме сега јас и ти
Пола мое во тебе
А пола твое спие во мене
Ајде сега гушни ме до небо дигни ме
 
Црно и бело е сè
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага
 
Црно и бело е сè
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели
 
Црно и бело е сè
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага
 
Црно и бело е сè
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели
 
Црно и бело е сè
 
Postat de ivank23ivank23 la Duminică, 04/03/2012 - 18:06
Ultima oară editat de EnjovherEnjovher în data Luni, 23/12/2019 - 04:33
Mulțumesc!1 (de) mulțumiri

 

Publicitate
Videoclip
Kaliopi: Top 3
Comentarii