Kaliopi - Samo ti (Само ти)

Advertisements
Macedoneană

Samo ti (Само ти)

Ѕвездо моја, ти вечно што ме следиш
Зошто баш сега ти тихо се гасниш?
Светлост моја, очи мои што ми пои
Знаеш за грев и за болка и знаеш за солзи мои
Само ти, можеш сѐ
Само ти кој те молат за мене
 
Надеж моја, јас знам ти ме слушаш
И дека никогаш ти не ќе ме оставаш
 
Само ти, можеш се
Само, само ти кој те молат за мене
Само ти знаеш сѐ
Са срце уживo
Ти чувај ме, ти чувај ме
 
Само, само ти, можеш сѐ
Само ти кој те молат за мене
Само, само, само ти
 
Само, (само), само ти
Само, само, само ти
Ти чувај ме, ти чувај ме
 
Postat de Effily la Duminică, 15/07/2012 - 13:20
Ultima oară editat de Natoska în data Luni, 02/09/2013 - 19:32
Mulțumesc!

 

Advertisements
Videoclip
Collections with "Samo ti (Само ти)"
Te rugăm să ajuți la traducerea cântecului „Samo ti (Само ти)”
Comentarii