Orhideja Dukova - Ne sakam da sakam (Не сакам да сакам)

Macedoneană

Ne sakam da sakam (Не сакам да сакам)

Не знам кај си кога градот
околу мене заспива
и кога без тебе ноќта
со ѕвездите мене ме покрива
 
како ми е мене никој не знае
може си со друга сега кој знае
се мразам што те сакам
но тоа е, знам, посилно од сѐ
 
реф:
не сакам да сакам веќе јас
не сакам да сакам веќе јас
но кога ќе те видам се заборавам
и што и да ми кажеш тогаш ќе ти верувам
 
месечина во ноќта со тага таа ме заспива
се продолжува по старо ништо не се менува
 
како ми е мене никој не знае
може си со друга сега кој знае
се мразам што те сакам
но тоа е, знам, посилно од сѐ
 
сама сум робинка на својата навика
со тага заспивам а ти си со друга девојка
а утре како луда ништо не сакам да знам
и што и да ми кажеш ќе ти верувам
 
Postat de mariusmxm la Miercuri, 18/04/2012 - 14:38
Mulțumesc!
Comentarii