Rammstein - Asche zu Asche (traducere în Albaneză)

traducere în Albaneză

Hi në hirin

Trup i ngrohtë
Kryq i nxehtë
Vendim i gabuar
Varr i ftohtë
 
Mbi kryqin, unë tani shtrihem
Më thumbojnë me gozhda
Zjarri e spastron shpirtin
Pas këtyre mbeti një gojë plot me
 
Hi
 
Do kthehem
(Do kthehem)
Në dhjetë ditë
(Do kthehem)
Si hija yt
(Do kthehem)
Do të gjahtojë
(Do kthehem)
 
Do ringallem fshehurazi
Dhe ti do lutesh për mëshirë
Pastaj do gjunjëzohem mbi fytyrën tënde
Dhe fus gishtin në
 
Hirin
 
Hi në hirin
Dhe pluhur në pluhurin
 
Do ringallem fshehurazi
Dhe ti do lutesh për mëshirë
Pastaj do gjunjëzohem mbi fytyrën tënde
Dhe fus gishtin në
 
Hi në hirin
Dhe pluhur në pluhurin
 
Në pluhur...
 
Postat de Frants Jakova la Duminică, 22/06/2014 - 15:35
Germană

Asche zu Asche

Comentarii