Ahmet Özhan - Bak Yeşil Yeşil (traducere în Macedoneană)

traducere în Macedoneană

Pogledni, zelenooka (Погледни, зеленоока)

Затвори си ги очите, никој да не ги види
Само погледни ме, зеленоока
Не дозволувај очите да им даваат надеж на други
Само погледни ме, зеленоока
 
Те сакам толку лудо
Како песна напишана од Бога
Како да знаеш што мислам
Само погледни ме, зеленоока
 
Postat de ivank23 la Luni, 25/06/2012 - 14:32
Adaugat ca răspuns la cererea marijap
Mai multe traduceri ale cântecului „Bak Yeşil Yeşil”
Engleză Guest
Macedoneanăivank23
See also
Comentarii