Daddy (traducere în Sârbă)

Publicitate
traducere în SârbăSârbă
A A

Тата

Тата, јеси ли ту?
Тата, хоћеш ли доћи да се играмо?
Тата, зар ти није стало?
Баш ништа не желиш да кажеш?
 
Знам
да си и ти повређен
Али заиста си ми потребан
Тата, ако си ту
Тата, све што желим да кажем је
 
Тако си далеко
Ох, тако далеко
То је у реду, то је у реду
Ја сам добро
 
Тата, јеси ли ту?
Тата, зашто си отишао?
Тата, да ли си добро?
Види, тата, имамо исту фризуру
Тата, знаш, рођендан ми је
И све што желим да кажем је
 
Тако си далеко
Ох, тако далеко
То је у реду, то је у реду
У реду је
 
Тако си далеко
 
Хоћеш ли доћи и остати?
Молим те, остани, ох, молим те, остани
Хоћеш ли доћи и остати?
Само на један дан, само на један дан
 
Postat de poskrncposkrnc la Sâmbătă, 23/11/2019 - 06:44
EnglezăEngleză

Daddy

Comentarii