Esma & Lozano - Pred da se razdeni

Advertisements
Macedoneană

Pred da se razdeni

Не е к'о порано
добрите времиња ги нема.
Во добро и лошо,
ние живеевме.
 
Рефрен:
Пред да се раздени,
до мене биди ти.
Во новиот ден,
да сме заедно јас и ти.
 
Пред да се раздени,
до мене остани.
Сега е време
за убави денови.
До мене остани...
 
Me, i Esma ake gjilavav,
tumare vile me ka takjarav
Me i Esma ake gjilavav
tumare vile me ka takjarav.
Odoleske mashkar pageren
Khelen sarine ushten Romalen!
 
Ако се вратиш ти,
и добрите времиња ќе се вратат
И радост и тага,
ние пак ќе делиме.
 
Рефрен:
Пред да се раздени,
до мене биди ти.
Во новиот ден,
да сме заедно јас и ти.
До мене остани...
 
Me i Esma ake gjilavav,
tumare vile me ka takjarav
Me i Esma ake gjilavav
tumare vile me ka takjarav.
Odoleske mashkar pageren
Khelen sarine ushten Romalen!
 
Рефрен:
Пред да се раздени,
до мене остани.
Во новиот ден,
да сме заедно јас и ти.
До мене остани.
 
Postat de techoz la Sâmbătă, 16/03/2013 - 13:04
Ultima oară editat de maluca în data Miercuri, 14/02/2018 - 10:55
Comentariile autorului:

Rroma part:
Јас, Есма еве пејам,
вашите срца јас ќе ги стоплам
Јас, Есма еве пејам,
вашите срца јас ќе ги стоплам
затоа со половината мешајте
ајдете станете сите Роми

Mulțumesc!

 

Advertisements
Videoclip
Comentarii