Publicitate

это ли счастье? (eto li schast'ye?) (traducere în Macedoneană)

traducere în MacedoneanăMacedoneană
A A

Зарем ова е среќа?

Светот остана без искрени чувства,
заминувам сега зашто сите ме плашат.
 
Зарем ова е среќа?
Сè згасна.
Зарем ова е среќа?
Не е среќа.
 
Зарем ова е среќа?
Сè згасна.
Зарем ова е среќа?
Не е среќа.
 
Велиш дека ме сакаш
од тоа главата ми е полна мисли:
Што ако не ти го пружам
пружам она што го сакаш од мене?
Во светот има само подлост и тага,
а тебе ти се важни само моите пари, еве, земи ги.
Не те сакам, замини,
и не враќај се никогаш повеќе.
 
Светот остана без искрени чувства,
заминувам сега, зашто сите ме плашат.
 
Велиш дека ме сакаш
од тоа главата ми е полна мисли:
Што ако не ти го пружам
пружам она што го сакаш од мене?
Во светот има само подлост и тага
а тебе ти се важни само моите пари, еве земи ги.
Не те сакам, замини,
и не враќај се никогаш повеќе.
 
Велиш дека ме сакаш
од тоа главата ми е полна мисли.
Што ако не ти го пружам
пружам она што го сакаш од мене?
Во светот има само подлост и тага,
а тебе ти се важни само моите пари, еве, земи ги.
Не те сакам, замини
и не враќај се никогаш повеќе.
 
Mulțumesc!
thanked 2 times
Postat de Elena741Elena741 la Duminică, 01/08/2021 - 18:09
Adaugat ca răspuns la cererea agecevskiagecevski
Ultima oară editat de Elena741Elena741 în data Vineri, 27/08/2021 - 22:09
5
Clasificarea ta: None Media: 5 (1 vote)

это ли счастье? (eto li schast'ye?)

Comentarii
Read about music throughout history