Hallelujah (traducere în Albaneză)

Publicitate
traducere în AlbanezăAlbaneză
A A

Aleluja

Tani e kam dëgjuar se ka qënë
Një akord sekret
Që Davidi e luante
Dhe kjo i pëlqente Zotit
Por ty s’është se të intereson shumë muzika, apo jo?
Ai është kështu
E katërta, e pesta
Minor zbritës, maxhor rritës
Mbreti i shpërqëndruar kompozon
Aleluja
 
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
 
Besimi yt qe i fortë
Por kërkoje prova
Ti pe atë të lahej në çati
Bukuria e saj dhe drita e hënës
Të rrëzuan ty
Ajo të lidhi
Në një karrige në kuzhinë
Të theu fronin
Dhe të preu flokët
Dhe nga buzët e tua
nxorri një Aleluja
 
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
 
Zemër kam qënë këtu më parë
E njoh këtë dhomë
Kam ecur në këtë dysheme
Më është dashur të jetoj i vetëm para se të të njihja ty
E kam parë flamurin tënd
Në harkun e mermertë
Dashuria nuk është një marsh fitoreje
Është një acar dhe thyerje
 
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
 
Ishte një kohë kur më le të kuptoja
Se çfarë ndodhte vërtet nën të
Por tani nuk ma tregon më, apo jo?
Mbaj mend kur
Lëviza tek ty
Pëllumbi i shenjtë lëvizi gjithashtu
Dhe çdo frymëmarrje e jona ishte një Aleluja
 
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
 
Ndoshta ka një Zot atje lart
Por gjithçka kam mësuar nga dashuria
Ishte të qëlloja mbi dikë që të tërhiqte ty
Dhe nuk është si një e qarë
Që mund ta dëgjosh natën
Nuk është si dikush që ka parë dritën
Është një acar dhe thyerje, Aleluja
 
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
 
Ti thua se po përdor emrin më kot
Unë as që e di emrin
Po dhe sikur ta bëj, ç’rëndësi ka kjo për ty?
Ka nga një fije dritë në çdo fjalë
Nuk ka rëndësi cilën ke dëgjuar
Të shenjtën apo të prishurën
Aleluja
 
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
 
Bëra më të mirën time, nuk ishte shumë
Nuk munda ta ndjej, prandaj tentova ta prek
Të thashë të vërtetë, s’erdha të të mashtroj
Edhe pse them se gjithçka shkoi keq
Do të qëndroj përpara Zotit të Këngës
Me të vetmen fjalë në gojë, Aleluja
 
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
Aleluja, Aleluja
Aleluja
 
Mulțumesc!
thanked 1 time
Postat de EaglewatchEaglewatch la Luni, 11/02/2019 - 20:52
Adaugat ca răspuns la cererea Zarina01Zarina01
EnglezăEngleză

Hallelujah

Te rugăm să ajuți la traducerea cântecului „Hallelujah”
Idioms from "Hallelujah"
Comentarii