The Beatles - I Want You (She's So Heavy) (traducere în Macedoneană)

traducere în Macedoneană

Те посакувам (Таа е ужасно напорна)

Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Ме полудува, ме полудува
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу драга
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Ме полудува, ме полудува
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу драга
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Ме полудува, ме полудува
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Ме полудува, ме полудува
Таа е ужасно напорна, напорна, напорна
 
Таа е напорна
Таа е толку напорна, напорна, напорна
 
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Ме полудува, ме полудува
Те посакувам
Знаеш дека ужасно те посакувам драга
Те посакувам
Знаеш дека ужасно те посакувам
Ме полудува, ме полудува
Да!
 
Таа е толку...
 
Postat de KaterinaMKD la Sâmbătă, 24/03/2012 - 09:09
Adaugat ca răspuns la cererea FokkerTISM
Comentariile autorului:

Терминот heavy иако во буквален превод значи тешко, во 60тите години од минатиот век се употребувал во англискиот јазик како сленг за нешто невозможно, напорно, досадно или сериозно.

5
Clasificarea ta: None Media: 5 (1 vote)
Engleză

I Want You (She's So Heavy)

Comentarii