Shontelle - Impossible (traducere în Macedoneană)

traducere în Macedoneană

Невозможно

Се сеќавам пред многу годнини,
некој ми рече дека треба да бидам
внимателна кога станува збор за љубовта.
Така сторив, Така сторив.
 
Ти беше силен, јас не бев,
Моја илузија, моја грешка,
Јас не се грижев, Јас заборавив,
Јас сторив
 
И сега кога се е готово,
Нема што да се каже,
Ти си замина и толку лесно
Tи победи
Можеш да одиш да им кажеш
 
Кажи им сега се што знам јас
Извикај и издадиме
Напиши на небо
Се што имавме сега го нема
 
Кажи им дека бев среќна
И дека моето срце е скршено
Сите мои лузни се отворени
Кажи им дека на се што се надевав е
Невозмошно, невмозможно
Невозмошно, невмозможно
 
Одљубувањето е тешко
Неверството е уште потешко
Недоверба и скршени срца
Јас знам, јас знам
 
Мислејќи се што ти треба имаш таму
Градејќи доверба врз љубов и зборови
Празните ветувања ќе ги избледат
Јас знам, јас знам
 
И сега кога се е готово,
Нема што да се каже,
И ако си готов со посрамотувањата
Што сам ги правиш можеш да одиш да им кажеш
 
Кажи им сега се што знам јас
Извикај и издадиме
Напиши на небо
Се што имавме сега го нема
 
Кажи им дека бев среќна
И дека моето срце е скршено
Сите мои лузни се отворени
Кажи им дека на се што се надевав е
Невозмошно, невмозможно
Невозмошно, невмозможно
Невозмошно, невмозможно
Невозмошно, невмозможно
Охх, невозмошно (јеа, јеа)
 
Се сеќавам пред многу годнини,
некој ми рече дека треба да бидам
внимателна кога станува збор за љубовта.
Така сторив, Така сторив.
 
Кажи им сега се што знам јас
Извикај и издадиме
Напиши на небо
Се што имавме сега го нема
 
Кажи им дека бев среќна
И дека моето срце е скршено
Сите мои лузни се отворени
Кажи им дека на се што се надевав е
Невозмошно, невмозможно
Невозмошно, невмозможно
Невозмошно, невмозможно
Невозмошно, невмозможно
 
Се сеќавам пред многу годнини,
некој ми рече дека треба да бидам
внимателна кога станува збор за љубовта.
Така сторив, Така сторив.
 
Postat de MoniStan la Sâmbătă, 07/07/2012 - 13:46
Engleză

Impossible

Comentarii