Baha Men - It's A Small World After All (traducere în Macedoneană)

traducere în Macedoneană

Svetot e sepak mal (Светот е сепак мал)

Ова е свет на смеата
Свет на солзи
Ова е свет на надеж
И свет на стравови
Имаме толку многу заеднички работи
Што дојде време да станеме свесни
Дека светот е сепак мал
 
Светот е сепак мал
Светот е сепак мал
Светот е сепак мал
Светот е сепак мал, мал, мал, мал
 
Има само една Месечина
И едно златно Сонце
И една насмевка значи
Пријателство за сите
Низ божеството на планините
И океаните се ширни
Светот е сепак мал
 
Светот е сепак мал
Светот е сепак мал
Светот е сепак мал
Сепак, светот е мал, мал
 
Ова е свет на смеата
Свет на солзи
Ова е свет на надеж
И свет на стравови
Имаме толку многу заеднички работи
Што дојде време да станеме свесни
Дека светот е сепак мал
 
Postat de ivank23 la Luni, 25/06/2012 - 14:24
Adaugat ca răspuns la cererea Anjelljoy
Engleză

It's A Small World After All

Idioms from "It's A Small World ..."
See also
Comentarii