Je t'aime (traducere în Macedoneană)

Publicitate
traducere în MacedoneanăMacedoneană
A A

Те сакам

Во ред, постоеше
И друг начин да се разделиме
Неколку стакленца
Можеби ќе ни помогнеа
Во оваа горчлива тишина
Одлучив да ги простам
Грешките што ги правевме додека се сакавме премногу
 
Во ред, малото девојче во мене честопати те повикуваше
Како мајка ти ме чуваше и штитеше
Јас ја украдов твојата крв
Којашто не смеевме да ја делиме
Во недостиг на зборови и соништа
Ќе вреснам:
 
Те сакам, те сакам
Како будала, како војник
Како филмска ѕвезда
Те сакам, те сакам
Како волк, како крал
Како маж каков што никогаш нема да бидам
Гледаш, баш така те сакам
 
Во ред, ти ги доверив
Сите мои насмевки, сите мои тајни
Дури и оние на кои брат
Е неисповедан чувар
Во оваа куќа од камен
Ѓаволот не гледаше како танцуваме
Толку ја посакував таа војна на тела
Која правеше мир
 
Те сакам, те сакам
Како будала, како војник
Како филмска ѕвезда
Те сакам, те сакам
Како волк, како крал
Како маж каков што никогаш нема да бидам
Гледаш, баш така те сакам
 
Те сакам, те сакам
Како будала, како војник
Како филмска ѕвезда
Те сакам, те сакам, те сакам
Те сакам, те сакам, те сакам
Како волк, како крал
Како маж каков што никогаш нема да бидам
Гледаш, баш така те сакам
 
Postat de KaterinaMKDKaterinaMKD la Duminică, 06/11/2011 - 21:27
FrancezăFranceză

Je t'aime

Comentarii