Russia is waging a disgraceful war on Ukraine. Stand With Ukraine!

Koraci U Noci (traducere în Macedoneană)

traducere în MacedoneanăMacedoneană
/Sârbă
A A

Чекори во ноќта

Не знам кој те праќа овде
На погрешна адреса ја повикуваш љубовта
Слободно продолжи понатаму
Ова е улица во која не припаѓаш
Не си ти за оваа ноќ
Овде утрата речиси никогаш не се разденуваат
Алкохолот се меша со тага
Овде лошите никогаш не стануваат добри
Се ме боли без тебе,
За момент стана нејзин, кога мене ме немаше
Се ме боли без тебе,
За момент стана нејзин, кога мене ме немаше
Нека ме разбудат од мртвите
твоите чекори во ноќта, кога ќе ми се враќаш
За срцево да се преправа дека чука,
да те лаже кога ќе ти рече дека ништо не си му значела
Нека ме разбудат од мртвите
твоите чекори во ноќта, кога ќе ми се враќаш
За срцево да се преправа дека чука,
да те лаже кога ќе ти рече дека ништо не си му значела
Повторно, се е нејзино
Дадов се за да разбере
дека во лага се колнев
а ти само продолжуваше да ме лажеш
Да се помирам со вистината
Срцево би ми испукало под притисок
Ноќите врели, а јас постојано под ризик
Не, не ми е жал, што ти дадов се
Се ме боли без тебе
За момент стана нејзин кога мене ме немаше
Се ме боли без тебе
За момент стана нејзин кога мене ме немаше
Нека те разбудат од мртвите
моите чекори во ноќта, кога ќе ти се враќам
За срцево да се преправа дека чука,
да те лаже кога ќе ти рече дека ништо не си му значела
Нека те разбудат од мртвите
моите чекори во ноќта, кога ќе ти се враќам
За срцево да се преправа дека чука,
да те лаже кога ќе ти рече дека ништо не си му значела
Се, се, кога ме немаше
Се, се (дека ништо не му значеше)
Се, се, кога ме немаше
Се, се (дека ништо не му значеше)
 
Mulțumesc!
Postat de Just GordeJust Gorde la Duminică, 22/05/2022 - 15:01

Koraci U Noci

Traduceri ale cântecului "Koraci U Noci"
Macedoneană Just Gorde
Comentarii
Read about music throughout history