George Michael - Last Christmas (traducere în Macedoneană)

traducere în Macedoneană

Минатиот Божиќ

Минатиот Божиќ, ти го дадов моето срце
Но веќе следниот ден, ти се откажа од него
Оваа година, да се сочувам од солзи
Ќе го дадам на некоја посебна
 
Минатиот Божиќ, ти го дадов моето срце
Но веќе следниот ден, ти се откажа од него
Оваа година, да се сочувам од солзи
Ќе го дадам на некоја посебна
 
Еднаш каснат и двојно посрамежлив
Оддржувам далечина но ти сеуште ми го ловиш погледот
Кажи ми драга, ме препознаваш ли?
Сепак, помина година, не ме изненадува
 
(Среќен Божиќ) Го спакував и пратив
Со порака Те сакам, го мислев тоа
Сега знам која будала сум бил
Но ако ме бакнеш сега, знам пак ќе ме измамиш
 
Рефрен
 
(ох, ох драга)
 
Преполна соба, пријатели со уморни очи
Се кријам од тебе и твојата ледена душа
Боже, мислев можам да се потпрам на тебе
Јас? Бев рамо за плачење
Лице на љубовник и оган во неговото срце
Преправен маж, но ти ме растргна
Ох, ох
Сега најдов вистинска љубов а ти нема да ме измамиш повторно
 
Рефрен
 
Лице на љубовник и оган во неговото срце
(Ти го дадов срцето)
Преправен маж, но ти ме растргна
Следната година
Ќе го дадам на некоја посебна, ќе го дадам на некоја посебна
Некоја
Некоја
Ќе го дадам на некоја, ќе го дадам на некоја посебна
Која ќе ми даде нешто за возврат
Ќе го дадам на некоја
Чувај ми го срцето и гледај го како гори
Ќе го дадам на некоја, ќе го дадам на некоја посебна
Те натерав да останеш
Можам да те сакам само еден ден
Мислев дека си посебна
Ти го дадов срцето
Ќе го дадам на некоја, ќе го дадам на некоја посебна
Минатиот Божиќ ти го дадов срцето
Но ти се откажа од него
Ќе го дадам на некоја, ќе го дадам на некоја посебна
 
Postat de KaterinaMKD la Luni, 19/03/2012 - 14:41
Engleză

Last Christmas

Comentarii